Ana Ćurčić, drugoplasirana učesnica “Zadruge 6”, objavila je na svom Instagram storiju fotografiju iz emisije “Narod pita” i uporedila sebe sa bivšom devojkom njenog nevenčanog supruga, Anđelom Đuričić.

Naime, Ana je ušla u rijaliti kada ju je Zvezdan Slavnić prevaro sa mladom frizerkom iz Crne Gore, a tokom svog učešća je često pominjala da ju je on psihofizički zlostavljao.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Nakon njihovog izlaska iz rijalitija, veza Anđele i Zvezdana nije opstala, a Đuričićeva je rešila da tuži Slavnića takođe zbog nasilja.

Ćurčićeva se osvrnula na činjenicu da deo javnosti sumnja u istinitost njenih reči, dok istovremeno brani Anđelu.  

Foto: Printscreen/Instagram

 

– Dokle god je ovih isfrustriranih žena, ipak će uvek važiti ona žena je ženi najveći vuk. Anđela je od Zvezdana takvo nasilje doživela da to nije realno i to samo za 3 meseca. Zamislite koliko je Ana za 13 godina braka! napisala je Ana na Instagramu. 


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Originalni tekst