Dušica Jakovljević imala je burnu reakciju na sliku diskvalifikovane zadrugarke Anđele Đuričić, te se bivša rijaliti učesnica naljutila, pa je pripretila voditeljki.

Diskvalifikovana zadrugarka zbog nasilja, nastavila je da vodi rijaliti i nakon završetka istog, pa je tako nedavno zapretila svim bivšim zadrugarima, koji je spominju u negativnom kontekstu, sada je otišla i korak dalje.

Anđela Đuričić je ispričala kako gleda na Dušicin komentar, a tom prilikom nije bila nimalo blaga. Najpre je rekla da voditeljkin komentar nije na mestu.

Tek napolju se videlo koliko ona nije imala profesionalan odnos prema meni kao prema zadrugaru, nego je lečila lične frustracije na meni. Ne znam koji je razlog tome. Neprofesionalno je da na televiziji sa nacionalnom frekvencijom jedna voditeljka uzme fotografiju sa mog Instagram naloga, ali je ista objavljena i na nekom drugom nalogu i sa tog profila je napisana poruka: Pozdrav za porodicu Slavnić i Ćurčić. To je verovatno bila sprdnja sa tog profila. Ona je to predstavila kao da sam ja to lično objavila sa svog Instagrama uz tu poruku. To me je jako iznenadilo zbog toga što je ona neko ko se predstavlja da 20 godina radi taj posao.

Foto: ATAIMAGES

 

Crnogorka kaže da se voditeljka služi lažima.

Ne treba da se služi lažima na televiziji sa nacionalnom frekvencijom. Svako govori o sebi, a ona je tu rekla mnogo više o sebi nego o meni. Opet ja ne bih puno pričala o njoj, ali ako me bude vukla za jezik, moraću malo da ga razvežem i kažem šta ona radi i čime se bavi i zašto leči te frustracije na meni.

Foto: printscreen

 

Anđela tvrdi da ima fotografije Dušice Jakovljević 

Čula sam da voli muškarce zadrugare, tako da neka se pozabavi time šta radi u slobodno vreme da ja ne bih kačila slike čime se bavi i šta radi. Ne bih joj ostala dužna da me još jednom sa lažnim informacijama spomene, jer stvarno nikoga ne diram. Ovo su mi strašne stvari, toliko da sam spremna da nekoga lično raskrinkam.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Originalni tekst