Ona se odmah po dolasku na ostrvo oglasila putem društvene mreže Insagram.

Anastasija Ražnatović nakon provedenog određenog vremena, najpre, u Srbiji, pa u Nemačkoj zbog Evropskog prvenstva, gde je bodrila supruga Nemanju Gudelja, sada je otišla na odmor.

Kako je pokazala putem instastorija, ona se uputila na Ibicu, a tom prilikom oglasila se snimkom koji je izazvao veliku pažnju njenih pratilaca.

Cecina naslednica na sebi je ponela farmerke i sako, ispod kojeg nije sigurno šta je nosila, s obzirom na to da se jedino primećuje da je golog stomaka. Čitav stajling „zaokružila“ je belom torbicom i ogrlicom od školjki.

Podsetimo, Anastasija Ražnatović je u Nemačkoj provodila vreme sa majkom Cecom Ražnatović, a iako fudbalska reprezentacija Srbije nije imala uspeha na takmičenju, njih dve su se, sudeći po kadrovima na društvenim mrežama, lepo provele.

Sajfer za Informer o razvodu: Pokoškali smo se, spavao sam dva dana u studiju... (VIDEO)

sledeća vest

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

I najtvrđim demokratama jasno je da je Bajden propao! Iako je doživeo debakl na debati, predsedniku SAD-a ne pada na pamet da se povuče! (VIDEO) Tramp i Bajden bi se u Srbiji borili za cenzus! Predsednička debata u Americi je bila najobičnija farsa! (VIDEO) Odustajanjem od Kosova odustali bismo od nas samih! Oni koji pokazuju nezapamćeno anticivilizacijsko ponašanje hoće da nas uče toleranciji! (VIDEO)

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst