Za folk zvezdu danas je važan dan, a ćerka Anastasija joj se među prvima obratila emotivnom porukom.

Svetlana Ceca Ražnatović danas puni 51. godinu, prošlogodišnji, jubilarni rođenan je proslavila u krugu porodice, iako je danima planirala gala slavlje. Od te ideje je odustala zbog tragedije, koja se dogodila dve nedelje ranije kada je njena ćerka Anastasija izgubila bebu u petom mesecu trudnoće.

Cecina ćerka među prvima je čestitala rođendan majci i uputila joj emotivnu poruku.

Foto: Printscreen/Instagram/raznatovicanastasija

 

– Srećan rođendan najboljoj mami na svetu!!! Budi uvek srećna!!! Ništa manje ti ne pristaje!Volim te! – napisala je Anastasija, koja se nedavno zajedno sa majkom pojavila na finalu Zvezda Granda i tom prilikom govorila o svom životu sa Nemanjom u Španiji.

Prošle godine Cecu su najbliži u ponoć iznenadili vatrometom, balonima i cvećem, pa je rođendan dočekala na ulici u pidžami, a sutradan su se svi okupili na svečanom ručku u vili na Dedinju. Kako će folk zvezda ove godine proslaviti rođendan ostaje da vidimo.

sledeća vest

TV

KiM je crna rupa demokratije savremenog sveta! Za Kurtija nema više dijaloga, jedino cilj za njega je etničko čišćenje Srba! Đukanović: Na Kosovu i Metohiji nikada nije bilo gore! Našem narodu oduzeta su sva ljudska prava, ostala je samo borba za goli život! (VIDEO) Putin ponudio uslove za mir! Kijev brže - bolje sve odbio! (VIDEO)

Live TV

Putin ponudio uslove za mir! Kijev brže – bolje sve odbio! (VIDEO)

Puton dao ponudu za kraj rata. On je postavio uslove koje Ukrajina mora da ispuni. Kijev žestoko odgovorio da ne pristaje ni na kakve kompromise. Na ovu temu u emisiji „Rat uživo“ govorili su general Luka Kastratović i Dragoslav Bokan sa Instituta za nacionalnu strategiju. Uživo u program putem vajber uključenja javio se i Igor Damjanović, novinar i ratni reporter.

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst