Anastasija Ražnatović posle dužeg vremena počela je da objavljuje svoje fotografije, a juče je jedna koju je napravio njen dečko, fudbaler Nemanja Gudelj, obradovala sve njene pratioce.

Mlada pevačica trenutno uživa na Ibici sa dečkom, njegovim vozačem i prijateljima, a tokom zajedničkog ručka Gudelj je uslikao Anastasiju koja je te fotografije i objavila.

Foto: Instagram prntscreen/raznatovicanastasija

Anastasija bez šminke sve oduševila

Ono što su njeni pratioci odmah primetili je da Ražnatovićeva na licu nema ni trunku šminke i da je u potpunosti prirodna. 

Mnogi su prokomentarisali da pevačica ima veoma čisto lice i da je mnogo lepša bez šminke.

Podsetimo, Anastasija svakodnevno uživa na obali mora, a u poslednjem izlasku na sebi je imala kupaći kostim sa cvetnim dezenom, šešir i roze naočare.

Foto: Instagram prntscreen/raznatovicanastasija

Anastasija bez šminke sve oduševila

Anastasija je sada prvi put uslikana sa osmehom nakon veoma teškog perioda koji je prebrodila kada je izgubila bebu u petom mesecu trudnoće koju je čekala sa svojim izabranikom. 

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Hronika

Sedam tinejdžera uhapšeno u Šavjcarskoj zbog izazivanja nereda Matičar opštine Bijelo Polje: Užasna statistika! Od početka godine poginulo 23 biciklista, a od broja povređenih ćete se šokirati (VIDEO) Svetski stručnjak iz SAD analizirao Kostu K!

Dečak ubica

Svetski stručnjak iz SAD analizirao Kostu K! “Nije slučajnost što su sve njegove žrtve, osim dve, bile devojčice”

– Pucač iz Beograda se ističe među svim dosad poznatim, jer nikada nije bilo masovnog pucača mladog poput njega, bilo gde na svetu, koji je ubio toliko žrtava. Čak i u Sjedinjenim Državama, gde imamo više masovnih pucnjava nego igde, imali smo samo jedan slučaj da su pucači stari 13 ili manje godina ubili 4 ili više žrtava, što je definicija masovne pucnjave, a i u tom slučaju su bila dvojica dečaka koji su delovali zajedno – kaže ekskluzivno za “Blic” dr Adam Lankford, profesor kriminologije i kriminalnog prava sa Univerziteta Alabama u SAD.

JOŠ Hronika VESTI

Originalni tekst