Anastasija Ražnatović izgleda kao da se oporavlja nakon gubitka bebe koji je imala u maju i sa dečkom Nemanjom Gudeljem uživa na Ibici, gde su otišli na letovanje. Ona je sinoć objavila njihovu zajedničku fotografiju, a mnogi su gledali u Nemanjinu frizuru s obzirom na to da je nedavno išao na presađivanje kose.

Gudelj se odlučio za intervenciju presađivanja u jednoj od najboljih klinika u Turskoj, a to mu je očigledno i uspelo s obzirom na to da već ima kosu na tom delu glave.

Foto: Instagram prntscreen/raznatovicanastasija

 

Na fotografiji koju je sinoć objavila Anastasija sa njim iz noćnog provoda, Nemanja i ona su veoma raspoloženi i deluje kao da im boravak na popularnom španskom ostrvu veoma prija. 

Foto: Instagram prntscreen/raznatovicanastasija

 

Ražnatovićeva je zablistala u dugoj, crnoj haljini na bretele, a njeni pratioci odmah su počeli da pišu da izgleda kao holivudska zvezda.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Originalni tekst