Anastasija je, nakon što se vratila iz Španije, nekoliko dana boravila u porodičnoj kući na Dedinju, a zatim se s dečkom uputila u Trebinje, gde su proveli nekoliko dana, kako bi se odmorili i uživali nakon teškog perioda koji je iza njih. Oni su po povratku iz Trebinja odlučili i da posete jednu od najvećih svetinja u Crnoj Gori.

Instagram

Nemanja Gudelj i Anastasija Ražnatović

Anastasija je došla u manastir kako bi celivala mošti Sv. Vasilija. Bila je u društvu dečka Nemanje, njegovog brata i još jedne devojke, koja ga je sve vreme grlila. Anastasija se trudila da bude krajnje neprimetna. Ponašala se kao i svi obični vernici. Bila je bez šminke, u teksas jakni. Delovalo je da je dosta smršala, sve ovo loše što joj se dogodilo ostavilo je traga na njoj. Čim su došli, dežurni monah im je pročitao molitve za zdravlje i spasenje. Zadržali su se neko vreme u Gornjem manastiru, kupovali su neke suvenire i zapalili sveće. Anastasija i braća Gudelj nisu želeli da se zna da su bili na Ostrogu, pa nisu objavljivali ni slike sa ovog hodočašća na svojim društvenim mrežama, za razliku od posete Hercegovini, kad su podelili nekoliko fotki. Ipak, iako se pevačica trudila da bude neprimetna, neki posetioci manastira su je prepoznali i zamolili za fotografiju. Ona ih nije odbila, iako joj tog dana i nije bilo do slikanja – ispričao je navodno izvor za Kurir.

Podsetimo, Anastasija se u nedelju po podne vratila u Beograd, gde je sa istom ekipom s kojom je posetila i Ostrog viđena na aerodromu nakon kraćeg odmora u Trebinju.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst