Anabela Atijas doživjela je sve strane estradnog života, od najveće popularnosti do medijskog linča, međutim najviše ju je pogodilo kako je to sve utjecalo na njenu porodicu.

Djeci javnih ličnosti često nije ni malo lahko, a Nina i Luna su se zbog popularnih roditelja, Gagija Đoganija i Anabele mnogo puta našle u neprijatnim sitiuacijama o čemu je ona upravo nedavno govorila za Grand.

  • Puno puta u životu i više im je donijelo lošeg nego dobrog. Predrasude, razna mišljenja, neko smatra da ima prava da o tebi misli šta hoće, samo zato što si javna ličnost. U startu si osuđen na propast. Koliko je ko psihički spreman i jak mentalno da izdrži, sve to. Imala sam sreću da su moja djeca ostala normalna, pored nepravde koja im je učinjena, jer su im roditelji javne ličnosti. Bogu hvala pa su toliko jake, snažne, psihički i mentalno da su to znale da preguraju na jedan zdrav način. To nije droga ni alkohol, nisu postale probisvijeti. Nina upisuje DIF, baviće se sportom, a Luna se iz kakvog, uslovno rečeno zla, pretvorila u predivnu, porodičnu ženu, majku koja je vrijedna. Ima svoj biznis koji joj odlično ide. Ja to negdje sebi prepisujem, to je neka moja snaga koju sam prenjela na njih, kao što sam ja od svoje majke učila – objasnila je pjevačica.

O tome da li je njoj i Luni rijaliti više pomogao ili odmogao, pevačica je rekla sljedeće:

  • Prvo, nisam se ja probila zbog rijalitija jer sam ja postojala mnogo prije toga. Moja djeca su također prije rijalitija bila poznata javnosti, ali definitivno da je to ostavilo neki pečat. Ništa što nas je učinilo boljim i što nam je bila životna lekcija nam nije odmoglo. Ako smo poslije toga postali dobra verzija sebe onda je to dobro. Neuspjeh je najskuplji učitelj, frustracije su nešto zbog čega najviše jačamo. Hvala tim momentima koji su protutnjali kroz naše živote i izdigli nas iz pepela – iskrena je Anabela.

Originalni tekst