Nakon što ju je bivši suprug Stefan Đurić Rasta prozvao da nije dobra majka, Ana je odlučila da sama vodi brigu o petogodišnjoj naslednici.

Informer

Otpustila dadilje i sama brine o ćerki… Ana Nikolić

– Rasta je ogovarao Anu da nije dobra majka jer ne može sama da čuva dete, već mora da ima tri dadilje! To je čula Ana i mnogo ju je povredilo, jer je njoj Tara centar sveta. Ona je sve svoje obaveze završavala dok je Tara bila u vrtiću, dadilje su joj pomagale samo kada je imala snimanja koja nije mogla da odloži ili kada je putovala – kaže naš izvor blizak pevačici.

Jedna dadilja je pila


Naš sagovornik otkriva kako je pop zvezda dala otkaz dadiljama.

– Ana je svakoj dadilji davala duple dnevnice, nije žalila novac. Međutim, jedna dadilja ju je baš iznervirala jer je pila vino dok je čuvala Taru, a Ana je za to vreme u studiju radila na novoj pesmi. Čim je to saznala, oterala ju je! Sa druge dve dadilje ostala je u kontaktu i našla im je posao kod svojih prijatelja, jer su se pokazale kao odgovorne bebisiterke. Častila ih je debelo i izvinjavala se što više ne želi da ih angažuje. Sada joj je mnogo teže jer o ćerki brine sama, ali ne žali se! Svako jutro ustaje u sedam da bi vodila Taru u vrtić i uveče je uspavljuje – priča naš izvor i dodaje da Nikolićeva sada od pomoćnika ima samo vozača:

– Ana nije dala otkaz jedino vozaču, on joj je desna ruka. Vozi je na snimanja emisija i nastupe, divan je prema njoj i pomaže joj oko Tare. On je Ani 24 sata na raspolaganju i za to je debelo plaćen.

marko djokovic

Svađaju se i mire… Rasta i Ana

Nudi joj pomoć

Naš sagovornik otkriva i kako je Rasta reagovao kada je saznao da njegova bivša supruga sada sama brine o njihovoj ćerki.

– Kad je saznao da je Ana otpustila dadilje, počeo je da je zivka i pita da li joj je potrebna pomoć. Donedavno su se svađali, ali sada su u dobrim odnosima! – završava priču naš izvor.

 

Zakazala koncert u Areni

Ana Nikolić je rešila da ove godine napravi svoj prvi veliki koncert u Beogradu! Zakazala je koncert u beogradskoj Areni za 7. oktobar, a u tome joj pomaže njen novi menadžer Saša Mirković.

BONUS VIDEO:

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst