Ana se nedeljama trudi da zaboravi na loš perodi i ostavi ga iza sebe, te se oglasila i poslala jasnu poruku svima koji nisu ostali uz nju tokom afere zbog koje je tokom celog Svetskog prvenstva bila u žiži javnosti.

– Kada oluju izdržiš sam, posle biraj sa kim ćeš da se sunčaš – napisala je supruga našeg golmana u sklopu fotografije na društvenoj mreži Instagram.

Podsetimo, Rakovićeva je za Kurir ranije komentarisala aferu Katar i ko stoji iza nje.

– To su komentarisali svetski mediji. Ja nemam šta da dodam. Momci su sve rekli. Oni su čak pomenuli i te momke koje ja i ne poznajem, ali klupko se razmotalo. To je sve smešno komentarisati, jer se ništa nije ni desilo. Nije bilo apsolutno nijednog dokaza da se o tako nečemu priča i da se stvara negativna slika o reprezentaciji, ali i ženi koja je majka. To je sve ružno, ali pošto je tamo bilo veoma mnogo Srba, kad sam došla na stadion, svi naši navijači i ljudi su mi prilazili s rečima podrške. I oni su svi bili razočarani, jer se ovo dešava prvi put, da sedma sila brani našu reprezentaciju, ali i mene, i zahvalna sam im na tome, dok su na Tviteru mnogi lažni profili, za koga se sada zna ko stoji iza njih, pravili lažnu aferu koja se nije ni desila.

Ana je rekla i da celi slučaj prati policija.

– Naravno. Tako sam najlakše i otkrila o kome se zapravo radi. Njima će se sad baviti policija, a ja ću na kraju dodati šlag na tortu.

BONUS VIDEO:

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst