ANA OTKRILA DETALJE IZ BRAKA SA PREDRAGOM! Rajkovićka šokirala priznanjem!

printscreen instagram

Ana Rajković i njen muž Predrag, golman srpske fudbalske reprezentacije, bili su meta glasina o preljubama tokom Svetskog prvenstva u Kataru, ali i pored abrova koji su kružili o navodnoj aferi, ona tvrdi da je to samo ojačalo njihov brak

Ana, koja i dalje privlači pažnju medija, premda se srpska fudbalska reprezentacija vratila iz Katara i Svetsko prvenstvo je za nas završeno, a sada je progovorila o braku sa Predragom.

Instagram/Predrag Rajković

Predrag i Ana Rajković

Navikla sam da sve radimo zajedno, pa se svaki put isplačem kad smo razdvojeni. Prilično sam emotivna, a zbog Peđe sam nekoliko puta bila u predinfarktnom stanju. Umeo je da mi pošalje fotografiju iz svlačionice i da se posle petnaest minuta pojavi sa ogromnim buketom cveća. Baš je romantičan i zna da pogodi trenutak – rekla je manekenka, pa je sve iznenadila daljim izlaganjem.

– Možda sam i previše ljubomorna, takav mi je temperament i sve odmah ispoljim, nema prećutkivanja. Međutim, uvek se raspravljamo samo oko gluposti, jer čak i kad imamo povod, Peđa jednostavno nikad ne želi da se svađa – izjavila je Ana.

BONUS VIDEO:

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežamaOriginalni tekst