Ljubav između pjevačice Ane Nikolić i repera Stefana Đurića Raste, iako je počela filmski, nije dugo potrajala, a od tada Nikolićka ne prestaje da iznosi prljav veš u javnosti.

Nedavno je Nikolićeva šokirala javnost, kada je otkrila da njih dvoje nisu u dobrim odnosima, kao što su enact sada tvrdili, a ako je sudeći po najnovijoj izjavi, izgleda da se strasti još nisu smirile. Pjevačica je otvorila dušu o svemu što joj se događa na emotivnom planu.

-Ja sam se odavno vratila sebi. Sebe sam nadogradila. Imala sam jedan interval kada su me pokvarili. Pokvario me Beograd. Ja dolazim iz manje sredine gdje se vrednuju neke druge vrijednosti, pa sam se malo izgubila. Na primjer da želim muža i dijete, ali da je muž milioner. Dok mi je doktorica objasnila da ljubav nema preduslove prošlo je godinu dana, a sedam godina je prošlo od kada radim svoju psihoanalizu. Pozabavila sam se sobom dosta. Ne znam što je bilo čudno što sam se udala za Rastu. Ja sam se promijenila, na drugoj sam frekveniciji – počela je priču pjevačica.

Na pitanje gdje misli da je griješila u ljubavi, pjevačica je plačnim glasom pričala.

-U ljubavi sam u startu griješila. Ali vjerujem u istu. Vjerujem u imaginarno i ono što ne postoji. Ja sam kamikaza i to je nemoguće zaustaviti. Ne vjerujem u bezuslovnu ljubav muškarca i žene, već ljubav majke prema djetetu. Ljubav žene prema muškarcu je uvijek uslovljena. Ja sam stvarno vjerovala u bezuslovnu ljubav, ali to je tako glupo. Ja vjerujem u obostrani interes. Uvijek postoji neko ako – onda. Konačno sam i ja porasla valjda, ne znam – rekla je Ana.

-Šta misliš da je bio uslov između tebe i tvog muža – upitala je voditeljica Snežana Dakić.

-Uslova je bilo malo, zato smo i završili u braku – odgovorila je ona.

(Explicit/Srbijadanas)

Originalni tekst