Ana Nikolić ponovo se žestoko obrušila na svog bivšeg supruga Stefana Đurića Rastu i to zbog njegovog intervjua, u kome je između ostalog, reper govorio o njenim problemima, kao i da je tu da joj pomogne za sve što joj treba u životu.

Njega je Ana u svojoj objavi na Instagramu nazvala “Rastarletom”, te mu je poručila da je “retard” i da “više ne može da zarađuje na njenom imenu” i da mu je “najbolje da uđe u rijaliti”.

  • Rastarleti bih poručila… “sjaši”… Ne možeš da koristiš moj lik i djelo u filmu. Prvo zato što nisi Ford Fransis Kopola. Drugo iz principa ahaha… Pozdrav za sve koji podržavaju ovog manipulatora koji je u CZ-u ležao zbog droge. Sram te bilo bre. Ti ćeš meni da pomogneš? Pomozi sebi bre retardu! Ajde bre više o! Ne dajem više besplatne savjete i ne možeš više da zarađuješ na mom imenu! Mrš! P.S.: Vanja, p, vrati prije svega, lično mojih stotina hiljada evra, ali time se bave advokati. A Rastarleti je najbolje da uđe u “Elitu”. To mu preporučujem od srca – napisala je ogorčena Ana.

Podsjetimo, Ana je i prošle godine udarila na bivšeg supruga s objavama na Instagramu, ali reper tada nije htio da joj uzvrati istom mjerom.

Originalni tekst