Ana Sević i Andreana Čekić nekada su bile u prijateljskim odnosima, ali se to promenilo kada su se žestoko posvađale. Sada je Andreana Čekić priznala šta se tačno dogodilo i otkrila ko je kriv za njihovu svađu.

Andreana koja je čak bila i kuma na venčanju Ane Sević i Darka Lazića, nakon njihovog razvoda prekinula je kontakt sa pevačicom:

Foto: Youtube printscreeen

 

– Na svadbi smo se pozdravile. Nemamo kontakt jer su nam se putevi razdvojili. Ja sam bila u jednoj jako turbulentnoj vezi, a kad sam raskinula sa njim, imali smo nesuglasice ona i ja. Htela je da mi pomogne, da se otkačim od njega, a ja sam mu se vratila… Ona je meni tad to zamerila, ja sam joj zamerila mešanje, i tako je to ostalo. Ja sam joj posle čestitala dete, sad smo se videle na Darkovoj svadbi, između nismo – ispričala je pevačica u „Amidži šou“.

Foto: Printscreen/Instagram

 

– Možemo nekad i da popričamo, što da ne. Priznajem, pogrešila sam ja, malo je i ona, ne treba se mešati u tuđe veze, pogotovo kad su toksične, naučila je tad nešto sigurno. Ja sam tad bila spremna da otkačim svakog, samo da budem sa dečkom – zaključila je u emisiji.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Vesti

Šapić: Rebalansom budžeta do novca za bolji života svih građana Sjajan gest ministra Vesića! Muzeju FK Crvena zvezda poklanja orginalni plakat filma Dragoslava Šekularca Nebojša Bakarec: Nasilje opozicije u Skupštini Beograda

Politika

Nebojša Bakarec: Nasilje opozicije u Skupštini Beograda

Posle haosa i nasilja koji je deo opozicije prošle nedelje izazvao u Skupštini Srbije, deo opozicije (SSP, NDBG-Zeleno levi front, Zajedno, NSP i DS) u Skupštini grada Beograda je danas, 13.9.2023. je odlučio da ponovo izazove haos. Pripadnici tog dela opozicije, su tokom obraćanja gradonačelnika Šapića, ustali, počeli da urlaju „ostavka, izbori”, izvadili transparente „ostavka-izbori”, i pustili buku sa zvučnika i uređaja koje su uneli u salu. Vređali su gradonačelnika Šapića, i nas odbornike većine.

(VIDEO) Vučić pogodio pravo u metu! Narod zadovoljan - a to ne mogu da sakriju ni tajkunski mediji! Pedala za Zelenovića: Ćuta sa dve koleginice istupio iz poslaničkog kluba Moramo-Zajedno

Srbija

Kolaps na Mostu na Adi! Lančani sudar, stvorila se ogromna gužva (FOTO) Žestoko! Pogledajte seks akciju nasred Dorćola - on nema pantalone, ona se U Subotici održano prvo Romsko tamburaško i trubačko veče

Srbija

U Subotici održano prvo Romsko tamburaško i trubačko veče

Prvo Romsko veče tamburaša i trubača održano je, sinoć, u Subotici na glavnom gradskom trgu, u organizaciji Nacionalnog saveta romske nacionalne manjine i Grada Subotice, a pod pokroviteljstvom Republike Srbije, Ministarstva za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog.

Originalni tekst