Aleksandra je istakla kako je znala da će doći do pomirenja među njima, ali da je Ana trebala još u rijalitiju da prizna svoje emocije prema Buliću.

Aleksandra Nikolić je sinoć gostovala u emisiji “Narod pita” prilikom čega je komentarisala Anu Ćurčić kao i njeno obnavljanje veze sa Acom Bulićem

Foto: Printscreen/Instagram

 

– Kako reaguješ na ozvaničenje veze Ane i Ace? Rekla je da ju je Acina partnerka prvo zagrlila, a onda posle da nije rekla ništa – pitala je jedna gledateljka.

Aleksandra je osudila Anu što u startu nije priznala svoje emocije prema Buliću. 

– Mnogi komentarišu taj njen zagrljaj, kada ju je zagrlila i pitala: “Kako si ti to sve izdržala?”. U meni je nekoliko navrata palo napamet: “Čekaj, kako prijatelji, šalje ti medvede na kojima piše – volim te” i tako dalje… Sada, Ana daje za pravo mnogima da to komentarišu na ovaj ili onaj način, a upoređuju je sa Anđelom, nazivaju je i ljubavnicom i svakakvim imenima. Bolje da je rekla i priznala, nego da je krila. Mene nije iznenadilo ovo pomirenje, ja sam neko ko je pomišljao na to i unutra. Ana je neko ko je bio sa Acom pre ne znam koliko godina, pričala je o tome i postojale su tu neke simpatije – rekla je Aleksandra Nikolić.

Foto: Instagram printscreen/ana_curcic_official

 

– Aca je rekao da su njih dvoje išli na večere i da su se družili, dok je ona rekla da se nikada nisu videli dok je bila sa Zvezdanom u vezi – rekla je voditeljka.

Nikolićeva je otkrila kako ju je Ana blokirala na mrežama nakon rijalitija. 

– Da, to znam… Ana me je blokirala iz ne znam kog razloga. Sedela sam kod Filipa i kliknula sam, vidim da me je blokirala na mrežama. Ja sam bila skroz okej sa njom, pohvalila sam je zbog iskrenosti kada je demantovala kumu – rekla je Nikolićeva u emisiji.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Originalni tekst