Starleta Ana Korać uživa u ljubavi sa muškarcem kojeg krije, kao i sa sinom kojeg je rodila pre četiri i po meseca. Ana sa emotivnim partnerom retko objavljuje fotografije, ali je sada napravila izuzetak.

Ona je tokom drugog stanja bila u medijskoj ilegali, sad redovno svoje lepe trenutke deli sa pratiocima na društvenim mrežama, ali sina, kao i izabranika vešto krije.

Ana je danas podelila fotku sa svojom jačom polovinom.

Na slici se vidi da su njih dvoje negde u gradu, u javnosti, a dok je on pozirao okrenut leđima, ona ga je snažno grlila oko vrata i obratila mu se dirljivim rečima.

“Ne može svako da grli, zagrljaj je umetnost, a nisu svi ljudi umetnici” – glasio je tekst koji je bivša zadrugarka stavila, pa izazvala lavinu komentara.

Foto: Instagram prntscreen/ana_korac

 

Podsetimo, mnogi su primetili i da je Ana skroz promenila stil oblačenja i da otkako se porodila više nema toliko provokativnih stajlinga. Ana je nedavno progovorila i o majčinstvu.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Originalni tekst