Ana Korać svom izabraniku priredila pravu bajku za 33. rođendan! Starleta je ceo stan ukrasila balonima, srcima, ružama i nežnim porukama.

Ana Korać svog izabranika i oca svog sina krije kao zmija noge. Međutim, ona je na svom Instagram profilu objavila niz fotografija, pa i njegovu sliku polu skrivenu, kako bi mu izrazila ljubav i pokazala kakav mu je rođendan priredila u njihovom stanu.

Foto: printscreen instagram

 

Ana je ukrasila dnevnu sobu zlaznim balonima i medama, ceo plafon je bio ukrašen crvenim balonima u obliku srca. Trpezarijski sto je ukrasila ružama, a na centralnom mestu bili su uredno poređani pokloni koje je Ana kupila.

Foto: printscreen instagram

 

Svuda su stajali natpisi i poruke: Srećan rođendan, najbolji tata, najbolji muž…. Čak su i kolači bili ukrašeni porukama, dok je na torti stajao broj 33.

Foto: printscreen instagram

 

Ana je sve to uradila u tajnosti, tako da kada je njen izabranik došao sa posla imao je šta da vidi, bio je oduševljen i ponosan na Anu što je i pored male bebe sve uspela da organizuje i sredi.

Foto: printscreen instagram

 


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Ana Korać pokazala brutalnu jahtu! Starleta uživa sa mužem i sinom na plovilu, sve puca od luksuza (VIDEO)

sledeća vest

Originalni tekst