Ana Korać proslavila se učešćem u rijaliti programu „Zadruga”. Popularna starleta nedavno se porodila i na svijet je donijela zdravog dječaka. Porođaj je protekao u najboljem redu, a mama i beba po izlasku iz porodilišta dane provode u toplini svoga doma gdje im partner Ane Korać pruža neizmjernu ljubav.

Iako partner Ane Korać ne voli javno da se eksponira, ponosna mama nije odoljela pa je sa svojim pratiocima na Instagramu podijelila prizor oca i sina koji će otopiti i najtvrđa srca.

– Super tata, porodično vrijeme – kratko je poručila Koraćeva.

Podsećanja radi, partner Ane Korać je bogati biznismen koji ne voli javno da se eksponira. Starleta je u više navrata izjavila da joj ne smeta što njen dragi bježi od objektiva i da poštuje njegovu želju da ostane anoniman.

– Partner Ane Korać živi u velikoj porodičnoj kući u Obrenovcu… On radi u državnom sektoru, ali njegova porodica ima razrađen biznis i imućni su, tako da Ani ništa neće faliti – rekao je svojevremeno dobro upućen izvor za domaće medije i dodao:

– Njih dvoje su toliko zaljubljeni da to nije normalno, ali pošto on ni u ludilu ne želi da se eksponira. Ona je na sve pristala jer je zaljubljena i želi da živi u miru i luksuzu na relaciji Obrenovac – Ivanjica gdje joj živi mama. Njoj je najveća želja bila da ima bebu, to joj se ostvarilo i sada je ništa drugo ne zanima osim da ugodi svom emotivnom partneru.

(express/paparazzo)

Originalni tekst