Bivša slavna teniserka, Ana Ivanović, prošlog meseca je bila sa suprugom Bastijanom na dodeli Oskara.

Mnoge zvezde su se te večeri prošetale crvenim tepihom, ali Ana je na najprestižnijoj dodeli filmskih nagrada zablistala u raskošnoj žutoj haljini. 

Jedan detalj kod bivše teniserke je svima privukao pažnju, a to je skupoceni sat. Mnoge je zaintrigirala cifra, koja iznosti vrtoglavih 500.000 evra.

Ana Ivanović je to veče imala na ruci „roleks“ koji je od belog zlata i prekriven dijamantima, a kako se navodi, model je unikatan i više se ne proizvodi.

„Ana Ivanović poseduje „Rolex Rainbow Daytonu“ koja više nije u proizvodnji! Na dodeli Oskara bivša teniserka i ambasadorka brenda Rolex se pojavila sa jedinstvenim hronografom referentne oznake 116599RBOW sa posebnom konfiguracijom brojčanika: pave dijamantski cifer sa baguette sečenim safirnim indeksima! Kućište ovog sata sačinjeno je od belog zlata sa fabričkim setom dijamanata i safira kako na ciferu i bezelu tako i na lugovima i čuvarima krunice – piše na jednoj Istagram stranici.

Podsetimo, Ana je još tokom karijere potpisala sponzorski ugovor sa prestižnom kompanijom „Roleks“, kojoj je i danas jedno od zaštitnih lica. Zbog toga se pretpostavlja da nekadašnja srpska teniserka ima bogato kolekciju skupocenih satova.

Svadba na pomolu? Zadrugarka spremna sve da uradi zarad venčanja u rijalitiju

sledeća vest

Originalni tekst