Saška se oglasila pre nekoliko minuta i uz prelepu svoju fotografiju na kojoj joj se vidi trudnički stomak obelodanila da će njen suprug Đorđe Đoković i ona za tri meseca postati roditelji:

– Za manje od tri meseca u našu porodicu stiže pojačanje, a od tog trenutka ja dobijam najvažniju ulogu u životu- postaću mama. Dugo nisam želela da pričam na ovu temu, izbegavala sam javne događaje iako je od prvog dana sve u redu sa trudnoćom, ali o sreći zaista treba da se ćuti. Sada, kada je već postalo očigledno i ne uspevam da sakrijem stomak, drago mi je što na ovaj način mogu da podelim najsrećnije vesti i sa vama- napisala je Saška.

Njoj su odmah sve najbolje poželele Ana Rajković, supruga golmana Predraga Rajkovića, manekenka Mina Milutinović, supruga košarkaša Nemanje Nedovića, ali i Vesna Đogani:”Čestitam”, “Bravo majkice” i “Divno mama” samo su neki od komentara koji se mogu pročitati ispod fotografije koju je objavila Saška.

Informer

Za tri meseca postaju roditelji… Saška i Đole

Podsetimo, Saša i Đole venčali su se 12. septembra u crkvi Sv. Marka na Tašmajdanu, a potom sa svim svojim zvanicama otputovali u Crnu Goru gde su obavili građansko venčanje i dva dana slavili.

BONUS VIDEO:

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst