Otkako su ponovo uplovili u ljubavne vode, drugoplasirana učesnica šeste sezone “Zadruge” Ana Ćurčić i biznismen Dragan Aca Bulić ne odvajaju se jedno od drugog. Iako su nedavno najavili i venčanje, po svemu sudeći, par beži iz Beograda zbog njenog bivšeg nevenčanog supruga Zvezdana Slavnića.

Naime, kako se šuška, Ana i Aca napuštaju prestonicu jer je Ćurčićeva navodno dobila dojavu da Zvezdan sprema napad na njih dvoje, jer ne može da podnese izdaju koju mu je servirala najpre ulaskom u “Zadrugu”, a sada i pomirenjem sa Bulićem.

Foto: Printscreen

 

Kako dalje navodi Alo, novi – stari par je svakako planirao da ode na letovanje, te su sada samo ubrzali odlazak iz Srbije, verujući da će Zvezdan smiriti strasti. Sa druge strane, bivši robjaš mudro ćuti i nigde se ne oglašava, samo igra mečeve na Tik-Toku, bivšu i ne pominje, tako da je moguće da iza svih pretnji stoje i hejterske grupe koje su gore od svakog rijalitija.

Foto: Pixels/Insider/Miloš Rafailović

 

Međutim, navodno je o svemu obaveštena policija, pa se očekuje da Slavnić bude pozvan na informativni razgovor tim povodom. Njega, takođe, čeka i sudski proces sa Anom koja mu je pripremila podužu tužbu zbog psihičkog nasilja koje je, kako je navela, trpela u “Zadruzi”.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Da li je ovo najbolja guza estrade? Tijana Milentijević za sat vremena dobila 10.000 lajkova, komentari samo pljušte!

sledeća vest

Vesti

Narodba banka Srbije saopštila: Protiv smo ukidanja keša Tadić sada Orlić: Opozicija tražila smenu Bratislava Gašića, pa nisu ni došli

Politika

Orlić: Opozicija tražila smenu Bratislava Gašića, pa nisu ni došli

Veliki deo opozicionih poslanika u Skupštini Srbije iz partija bivšeg režima koji su tražili da parlament raspravlja o poverenju ministru unutrašnjih poslova Bratislavu Gašiću nije ni glasao o tome, izjavio je danas predsednik Skupštine Srbije Vladimir Orlić i naveo da je zahtev za tu raspravu potpisao 61 poslanik, od čega je glasalo njih 36.

Zatražio je da Srbija učini sve da se održi stabilnost u regionu! Predsednik razgovarao sa Antonijom Tajanijem! Milatović u Beogradu u ponedeljak! Predsednik Vučić će ga svečano dočekati ispred Palate Srbija! Vučić razgovarao sa Makronom - Predočio sam mu posledice opasnog razvoja situacije na KiM! Dosta zločina! Nova kolumna Dragana J. Vučićevića - Rad!

Kolumne

Dosta zločina! Nova kolumna Dragana J. Vučićevića – Rad!

Jeste, priznajem, kriv sam. Rekao sam pre neki dan u emisiji ‘Kolegijum’ na Informer TV da nikako ne razumem ljude koji misle samo o odmoru. Jeste, rekao sam da je more najveći evropski, svetski i srpski ekonomski problem – jerbo svi bi na more, a niko ne bi da radi, jer je nekako bezmalo svima smisao postojanja postao posve besmisleni odmor – dokono ležanje, čvarenje na suncu i danonoćno kiseljenje u slanoj vodi…

Originalni tekst