Muško nasilje nad ženama je svaki je svaki čin protiv ženine volje, a koji je ugrožava psihički, fizički, seksualno ili ekonomski. Navodi se da je stravično nasilje preživljavala učesnica ‘ZadrugeAna Ćurčić.

Printscreen

Ana Čurčić u Zadruzi

Strogo se krilo o tome šta je Ana preživljavala od svog nevenčanog supruga, Zvezdana Slavnića  učesnika ‘Zadruge 6’ . Međutim, odlučila je da iznese sav prljav veš  i iznova šokirala javnost detaljima iz bračnog života sa Zvezdanom.

 –Sve ću pokazati, šta je poštovanje,šta je žrtva,šta je maltretiranje,sta nasilnost, sta je psihičko maltretiranje i šta je kocka. Mene i moju decu si uništio i moju majku. Ostavio si me bez ičega,bez stana i krova nad glavom – rekla je Ana kroz suze.

Svedoci smo da na estradi imamo sve više primera nasilja nad ženama. Neke od njih su odlučile da progovore o ovome javno.

Poznata pevačica Anabela Atijas bila žrtva nasilja od strane bivšeg supruga Gagija Đognija sa kojim ima dve ćerke.

Instagram/anabelci

Anabela Atijas

 Anabela je ranije otkrila kako se borila protiv porodičnog nasilja. 

 – Zbog Gagija sam dodatno psihički loše, narušeno mi je zdravlje. Uvek sam se vraćala antidepresivima, psihijatrima. To je krenulo još tokom braka s dotičnim. Zato se ovako agresivno sada ponašam jer je to moj način lečenja, izbacivanje besa iz sebe. Kao i sve žene koje su zlostavljane, poludim kada neko počne da me maltretira ili maltretira moje dete – pričala je tada Anabela. 

Njen prijatelj koji je hteo da ostane anoniman takođe je za medije ispričao stravične detalje.

Gagi je jedan nitkov koji bez srama u rijalitiju kaže da je bilo lepih momenata u Anabelinom i njegovom braku, a žena je 14 godina bila žrtva nasilničkog ponašanja jednog narkomana koji je i za Vaskrs tukao ženu. Tog Vaskrsa Anabela neće moći da prestane da se seća dok je živa jer je završila u krevetu sa strašnim bolovima od Gagijevih udaraca, koje je zaslužila zato što je ćerkama Luni i tada maloj Ninici priredila radost da sa njom obeleže Vaskrs – objasnio je pevačicin prijatelj.

Pored Anabele je i njena koleginica Nataša Bekvalac progovorila je o porodičnom nasilju koje je 2018. godine pretrpela od sada već bivšeg supruga Luke Lazukića.

E-Stock

Nataša Bekvalac

 Nataša je prošla kroz težak period, ali je to nije sprečilo da otvori dušu i ispriča šta se desilo.

– To je sve bilo jako brzo. Ne kajem se, jer sam dobila Katju. Pre neki dan sam pročitala kako nastaje biser. Kada nešto napadne školjku, nju to jako boli, i da bi otklonila bol, pravi tu strukturu, a to je biser. Što više bisera ima u školjki, to znači da je više bola doživela, a takva je i najvrednija. Simbolična je priča, jer sam i ja iz nečega što me je navjiše povredilo na najmizerniji mogući način nastalo nešto što je za mene najveća vrednost, i zato ne mogu da ne budem zahvalna– iskreno je govorila pevačica. 

Podsetimo pevačica je 2018. godine prijavila Luku za brutalno prebijanje, što je on negirao i bezuspešno pokušavao da porekne te tvrdnje. 

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst