Milena Kačavenda, dojučerašnja bliska prijateljica, a danas ljuta rivalka Ane Ćurčić, reagovala je za Informer na skandal koji je izazvala nekadašnja izabranica Zvezdana Slavnića.

Ana Ćurčić bila je gost emisije “Narod pita” kada je napravila omanji skandal o kome danas bruje svi mediji. Naime, rijaliti učesnica burno je reagovala na opasku Mikija Đuričića da ga je, nakon završetka “Zadruge”, kontaktirala kako bi ostala u kontaktu, nakon čega je ustala i prolila sok po voditeljki Ani Radulović. 

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Milena Kačavenda

Ovim povodom, kontaktirali smo njenu dojučerašnju blisku neprijateljicu, a danas ljutu rivalku Milenu Kačavendu, koja nije imala reči hvale za ovaj potez Ane Ćurčić.

Foto: ATAIMAGES

Ana Ćurčić

Ana Ćurčić je od žrtve nasilja postala jedna mafijašica. Svi su joj krivi, pa je sada stigla i do voditelja, što je po mom mišljenju suludo. Osuđujem to ponašanje najstrašnije. Ta žena je uvek mafijala kada je imala momka, pretila je čitav život Slavnićem, sada preti Bulićem. Ana Ćurčić je sada Ana K*rčić. Dobila je novi nadimak od “kume nacionale” – rekla je Milena Kačavenda za Informer.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Originalni tekst