Pevačica Ana Bekuta, kako pišu beogradski mediji, na jesen bi trebalo da održi koncert posvećen njenom dugogodišnjem partneru, pokojnom Milutinu Mrkonjiću.

Muzička zvezda Ana Bekuta odlučila je da održi koncert koji će posvetiti njenom dugogodišnjem partneru, pokojnom Milutinu Mrkonjiću, piše Kurir.

Otkako je Mrkonjić izgubio bitku sa bolešću, slavna pevačica nerado je govorila za medije, a sada je odlučila da posveti spektakularan koncert preminulom političaru.

Foto: ATAIMAGES

 

Poslednji put kada je Bekuta govorila o svom voljenom partneru bilo je krajem jula, a tom prilikom nije krila koliku ljubav, ali i divljenje gaji prema nekadašnjem ministru.

Njegov silan uspeh morao je da se desi i njegov put se odvijao onako kako je i morao. Mi smo tokom života spoznavali Mrkonjića kao inženjera, političara, ministra, graditelja, boema, navijača, provodadžiju, hedonistu… Ali i vrsnog oko kafana. Verujem da jedan profesionalni košarkaš ne bi stigao da postane sve ono što je bio Milutin Mrkonjić. Moja iskrena želja je da ovaj turnir postane tradicija sporta, ali i druženja, smeha, prisećanja, razgovora i zabavljanja – rekla je tada Ana Bekuta.

Foto: ATAIMAGES

 

Prisetimo se, jedna od najcenjenijih pevačica narodne muzike na ovim prostorima provela je deceniju sa Milutinom Mrkonjićem. Zavoleli su se kada je njoj bilo 52, a njemu 70 godina.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Unuka Ane Bekute fotkala golišavog dečka i sve to okačila na Instagram!

sledeća vest

Originalni tekst