Amil Bišćanin od prvog pojavljivanja u takmičenju veterana „Nikad nije kasno“, uživao je veliku podršku publike, kao i žirija koji ga je hvalio za njegove nastupe, međutim u finalu nije uspio da se izbori za titulu pobjednika.

Nekoliko dana nakon velike završnice, oglasio se Amil i podijelio svoje utiske i iskreno viđenje svog učešća u ovom formatu.

–Veoma dug i naporan period, nakon svih emisija i finalne večeri „Nikad nije kasno“. Profesionalnost mene i odnos do pjesme je bio ja mislim korektan, ne želim da komentiram neke događaje koji nisu bili onako kako bi normalan čovjek očekivao. Sve u svemu, život ide dalje, sabiraju se dobijeni i izgubljeni poeni na ovom velikom stadionu estrade – počeo je jpevač koji priznaje da se razočarao.

–Očekivao sam realno, od kolega iz svijeta estrade, podršku međutim mnogi su zakazali i što je najžalosnije radili antireklamu – iskren je Bišćanin koji je ipak ponosan na svoje pojavljivanje.

–Moj konačni ishod svega je taj da sam uradio to za šta mnogi nemaju hrabrosti, jer se plaše reakcije i konačnog plasmana. Biti finalista od 72 učesnika nije mala stvar. Hvala kolegicama, kolegama i svima koji ste nesebično stajali uz mene – zaključio je on.

(Express/grand.online)

Originalni tekst