Mina Naumović, devojka Ognjena Amidžića sa svakom novom fotografijom na društvenim mrežama izaziva sve veće interesovanje, a ovoga puta je sve očarala.

Ona neretko ”počasti” svoje pratioce na društvenim mrežama zanimljivim i atraktivnim fotografijama, što je i sada bio slučaj. 

Foto: Instagram prntscreen/callmenaumi

 

Njeni pratioci su oduševljeni njenom lepotom i izgledom, a poslednja fotografija koju je okačila na Insta storiju izazvala je lavinu pozitivnih komentara.

Mina je pozirala obučena u krem, svilenu košulju, a svi su primetili njen preplanuli ten i krupne, plave oči koje su svima privukle pažnju! Voditeljka je time pokazala da žena i te kako može biti atraktivna i zavodljiva i kada nije razgolićena.

Foto: printscreen instagram

 

Podsetimo, Mina i Ognjen, pre par meseci su obelodanili svoju vezu, a od tada veoma često objavljuju zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

Oni obožavaju putovanja, pa su prethodnih meseci posećivali različite destinacija, a na poslednjoj, u Sloveniji, društvo im je pravo i Ognjenov sin Matija, na kojem su se fenomenalno proveli.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Originalni tekst