PREDSEDNIK Demokratske narodne partije i jedan od lidera Demokratskog fronta Milan Knežević gostujući u emisiji Slobodna zona sa Draženom Živkovićem na Prvoj televiziji da ima informaciju da su Dritan Abazović, Milojko Spajić i još neka gospoda bili kod američke ambasadorke između 21. i 22. decembra, pa kad je trebalo da daju potpise za zakazivanje Skupštine na kom bi se glasalo za Miodraga Lekića 23. decembra, oni to nisu hteli.

АМЕРИЧКА АМБАСАДОРКА КАНДИДАТ ЗА ПРЕДСЕДНИКА ЦРНЕ ГОРЕ? Милан Кнежевић открио нове информације о Спајићу и Абазовићу

Foto: Printskrin

– Abazović je kazao da čeka da prođe katolički Božić. Tu je napravljen dogovor da nema Vlade, a SNP je tu uleteo da razbije priču, umesto da ste pustili Abazovića da kaže da neće dogovor – kazao je on.

Dolazimo do situacije da se kreira centristički blok, ali vagaju, tvrdi on, ko će im biti kandidat za predsedničke izbore.

– Tačno će im kandidat biti američka ambasadorka. Spajić i Abazović su bili u američkoj ambasadi. Kad sve proverim, informisaću javnost. Sad mi ne treba da imamo ni Vladu ni predsednika države nego samo da pustimo američku ambasadorku da vodi državu – kazao je Knežević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

IMAO DVE ĆERKE: Kako je Prele pričao o ulozi oca - Sa njima govorim isto kao i na ulici

Originalni tekst