Ambasada Srbije u Sarajevu službeno je najavila da će Danilo Vučić, sin srpskog predsednika Aleksandra Vučića, posetiti Bosnu i Hercegovinu, prenosi sarajevski portal istraga.ba na svom Tviter profilu.

U dokumentu koji je objavljen na Tviter nalogu istraga.ba navedena su, između ostalog, i imena petoprica naoružanih pripadnika MUP-a Srbije koja su pratila posetu Danila Vučića BiH.

Ambasada Srbije u Sarajevu službeno je najavila da će Danilo Vučić, sin srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića, posjetiti Bosnu i Hercegovinu. Vučića mlađeg su pratila petorica naoružanih pripadnika MUP-a Srbije pic.twitter.com/h3Ix6oP8jR

— Istraga.ba (@IstragaB) January 10, 2023

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić sinoć je na svom Instagram profilu, povodom pisanja Danasa, naveo da su „krenuli najodvratniji napadi ne samo na njega, već i na njegovo dete“.

On je dodao da su „lagali podjednako i tajkunski mediji u Beogradu, i zagrebački i sarajevski, kako je deo zvanične delegacije Srbije, kako to ni Staljin ni Tito nisu radili, a odlazak na oba mesta bila je samo Danilova želja i ništa više“.

Ambasada Srbije u BiH službeno najavila posetu predsednikovog sina: Povodom Vučićeve tvrdnje da je odlazak u RS bila Danilova želja 2
Foto: snapshot Twitter/ istraga.ba

„Uzgred, kao otac, ponosan sam što je mom starijem sinu ljubav prema RS i našem narodu na KiM važnija od svih drugih stvari i nadam se da sam makar malo doprineo vaspitavajući ga na takav način. A sad, pišite šta hoćete. Živela Srpska, živela Srbija“, poručio je predsednik Srbije.

Originalni tekst