Pjevač Amar Gile Jašarspahić važi za jednog od traženijih i popularnijih pjevača mlađe generacije.

Mladi bosanskohercegovački folk pjevač popularan je i na društvenoj mreži Instagram gdje pratioce često obraduje objavama iz prvatnog života.
Sudeći po posljednjoj objavi Amar je danas bio naručito vrijedan. Naime, pjevač je objavio video u kojem je pokazao kao teku pripreme za destilaciju, odnosno “pečenje” rakije.

Okupio je veselo društvo i pripremio kotao, ali nije otkrio koja je vrsta rakije. Mada, sudeći po njegovim ranijim izjavama vrsta nije ni bitna.

Naime, Amar je nedavno, gostujući u jednoj emisiji izjavio:
-Volio sam da popijem, volim i dan danas. Na nastupu ne mogu da funkcionišem ako ne popijem jer gledam ljude koji piju i dobro im je, a ja gore kao ‘crna ovca'… Ne mogu tako da stvorim emociju. Nisu u pitanju samo jedna, dvije čaše, iskreno, bude više čaša ali mogu da se iskontrolišem. Dešavalo mi se da pretjeram, ali tad je već kasno, nema tu popravke., – Ispričao je Amar i otkrio kakave je pehove imao kada popije:

-Imao sam neke neobične situacije, na primjer, pad s bine. Po sebe sam najgori, može se reći.

Amar je priznao i da su mu se pojedine koleginice nabacivale, ali nije želio da otkrije njihova imena.

-Bilo je par koleginica koje su me pratile i proganjale, ali ne bih da otkrijem ko su i da kaljam njihov obraz. Bilo je to davno, još dok sam bio u takmičenju, istakao je Gile.

I DJECA GA VOLE: Božo Vrećo objavio crtež malene Beograđanke

A.K.H

The post Amar Gile Jašarspahić majstor za “pečenje” rakije: “Volio sam da popijem, volim i dan danas” appeared first on Express.

Original Article