Glumac Aljoša Vučković (77), kog je publika zavolela u kultnim ostvarenjima „Srećni ljudi“, „Bolji život“, „Povratak otpisanih“ i mnogim drugim, povukao se 2018. godine iz javnosti zbog bolesti sa kojom se borio.

Neko što je Aljoša neko vreme proveo u bolnici, pušten je na kućno lečenje, a detalje bolesti nije želeo da otkriva javno.

 On se, na sreću, posle lečenja potpuno preporodio, pa se vratio poslu.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Glumac je nedavno izjavio da mora da radi i u osmoj deceniji života.

 Mi smo prinuđeni da radimo, jer je to jedini izvor prihoda, a i plate su nedovoljne. Obično su komentari: „Pa, šta bi hteli? Imaju popularnost, svi ih znaju, pa još hoće i lovu“. Ali, mi živimo od toga! – istakao je bio Aljoša Vučković i dodao: 

– Ja ne mogu da uđem u prodavnicu, nakupujem stvari, a na kasi, kada mi kažu koliki je račun, da im odgovorim da sam popularan. Računi se moraju srediti. Mi radimo da bismo osigurali neki pristojan život. Sve to što je naša prednost posle nam se obije o glavu. 

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Na pitanje da li su mu bitnije pare ili kvalitet projekta i uloge, Aljoša je tada rekao:

Kada se prepozna kvalitet, lova će sama doći. Kako? Što kažu: „Dobrog konja će svako da plati“. I komparacija je na pravom mestu, jer može dvostruko da se shvati. Konj je plemenita životinja, lep je, ali i vuče. I to je to – završio je priču Aljoša Vučković za „Blic“.


(FOTO) Bolest ga je lomila, ali ne i slomila! Aljoša Vučković posle duge borbe u javnosti i nećete verovati kako izgleda

sledeća vest

Originalni tekst