Predsednik Narodnog pokreta Srbije Miroslav Aleksić izjavio je danas da mu je drago što su pokret Kreni-promeni i Savo Manojlović odlučili da izađu na izbore 2. juna, uz ocenu da takva odluka povećava šanse da se opozicija i građani izbore „za drugačiji Beograd“.

„Ta odluka povećava šanse da se opozicija i građani konačno izbore za drugačiji Beograd, ali i Niš, Novi Sad i sve druge gradove širom Srbije. Mi imamo isti cilj koji možemo ostvariti, nema prepreka za saradnju i zajedničku borbu“, rekao je Aleksić za portal Danas.rs.

Pokret Kreni-promeni saopštio je danas da izlazi samostalno na beogradske izbore i da će direktor za kampanje tog pokreta Savo Manojlović biti kandidat za gradonačelnika, a da će se lista zvati „I ja sam Beograd – Kreni promeni – Savo Manojlović“.

Opozicione stranke Narodni pokret Srbije, Zeleno-levi front, Novo lice Srbije, Ekološki ustanak, Demokratska stranka i Pokret slobodnih građana, najavile su u ponedeljak da će na beogradske i lokalne izbore ići pod zajedničkim sloganom „Biram borbu“.

Post Views: 36

Originalni tekst