Bivša rijaliti učesnica ne želi olako da pređe preko reči svoje suparnice, Aleksandre.

Maja Marinković je sinoć bila gošća u emisiji „Narod pita“ kod voditeljke Ane Radulović. 

Ona se na samom početku osvrnula na svog oca, Radomira Takija Marinkovića, koji nije podržavao njenu vezu sa Stanislavom Krofakom. Marinkovićeva je rekla da je Taki spustio loptu po pitanju njenog ljubavnog izbora, te da joj je zbog toga mnogo drago.

Foto: Youtube printscreen/Zadruga

 

U jednom momentu, bivša učesnica „Elite“ se dotakla i svoje suparnice, Aleksandre Nikolić, koja je pre tri meseca dobila ćerkicu sa Majinim bivšim, Filipom. Marinkovićevu je iznerviralo to što je Nikolićeva javno rekla da veruje da će doći do pomirenja između Maje i Cara, kao i da će im kumovati na svadbi. 

Foto: Youtube printscreen/Zadruga

 

– Videla sam da me je ona komentarisala u studiju jako loše i da je tada rekla da će nam kumovati na svadbi. Tačnije, dodala je i da sam spominjala njenu trudnoću, to je notorna laž i tužiću je jer igra na kartu žrtve preko mojih leđa – rekla je Maja pa dodala:

Foto: Youtube printscreen/Zadruga

 

– Ja sam joj čestitala i nikad ništa ružno i loše nisam rekla. Ljubomora, sujeta. Ja sam devet meseci u nekom odnosu, ne vidim čemu potreba da me meša u odnos sa Filipom, to je gotova priča za mene sad i zauvek, kraj – rekla je Maja. 

Detaljnije možete pogledati u videu ispod:

Prava momčina! Dara objavila sliku sa sinom, Kosta je već sada mnogo viši od svoje majke (FOTO)

sledeća vest

Hronika

Ispovest supruge policajca ranjenog kod Loznice: Smešio se, dao im dokumenta, a onda zapucao U Budvi brutalno pretučen tinejdžer iz Srbije! Nasilnik ga tukao drškom pištolja, zadobio užasne povrede Masovna tuča navijača na Konjarniku, sevale pesnice, a i palice! Automobilom se zaleteo u ljude, isplivao snimak (VIDEO) U policajca ispalio pet hitaca, poslednjim metkom ga overio u glavu!  Krvnik OVK još u bekstvu, sumnja se da je pobegao u Republiku Srpsku!

Hronika

U policajca ispalio pet hitaca, poslednjim metkom ga overio u glavu! Krvnik OVK još u bekstvu, sumnja se da je pobegao u Republiku Srpsku!

Vjekoslava Ilića poznajem, on je sjajan čovek i moj dobar drug. Ja sam sinoć bio na pumpi kada sam čuo pucnjeve, nekih dobrih desetak pucnjeva, mislio sam da su petarde, kaže drug Vjekoslava ilića, koga je, kako se sumnja, Albanac Faton Hajrizi teško ranio, a ubio njegovog kolegu Nikolu Krsmanovića (34) kod Loznice.

JOŠ Hronika VESTI

Originalni tekst