Aleksandra Prijović se u velikom intervjuu osvrnula na celu 2023. godinu, te je otvorila dušu i priznala da joj je velika želja da ima još dece.

Da li si očekivala toliki uspeh turneje “Od istoka do zapada“ i čime si posebno iznenađena kada sumiraš sve koncerte koje si imala od Beograda, Niša, preko Sarajeva do Zagreba, Tuzle…?

– Znala sam da je vreme za ovu koncertnu turneju, ali nisam znala da ćemo imati ovoliki broj koncerata. Iznenadila sam se kada smo otvorili drugi, pa onda i treći koncert u Beogradu. Pet arena u Zagrebu, Sarajevo, Niš, pa Tuzla… i zato na svakom od koncerata se trudim da publika uživa i da im priuštim veče puno dobre muzike i da zajedno pamtimo taj provod.

Koncerti su bili jako emotivni, suze nisi mogla da sakriješ. Kakve su sve emocije i sećanja bila u tebi tokom tih momenata?

– To su lepe emocije. Kao što sam i rekla publici – svima želim da plaču koliko i ja od sreće. Ne krijem suze, a da priznam i kad bih htela sumnjam da bih uspela da se suzdržim.

Jedan od najjemotivnijih momenata svakako je bio Aleksandrov izlazak na binu, gde si zapevala s njim u naručju. Šta ti je sin rekao nakon tih koncerata, koliko je ponosan na mamu, da li on sada ima predstavu o tvom ogromnom uspehu?

– Krenuo je stidljivo, a sada se podrazumeva da uz pesmu “Zvuk tišine” izađe sa mnom na binu. U Tuzli sam mislila dosta mu je bilo, neće više ni tražiti, međutim, samo se stvorio pored mene pred treći blok i nema sad tu šanse da bude drugacije (smeh) Istina, prvi put kada je stao pored mene obuzele su me emocije i eto, i tad sam počela da plačem.

Foto: ATA Images

 

Na tvojim koncertima širom regiona prodefilovao je veliki broj poznatih pevača. Ko je ostavio najjači utisak na tebe i probudio najdublje emocije na sceni i da li je neko možda odbio da ti bude gost?

– Pozvala sam kolege koje ja poznajem i koje izuzetno cenim i volim da slušam, tako da sam uživala podjednako svuda i sa svima.

Ko je najponosniji u porodici na tvoj uspeh i da li misliš da bi sve bilo ovako da nije bilo Filipa u tvom životu? Da li je u poslednje vreme brak morao da trpi zarad karijere ili ste vi na to bili spremni?

– Mislim da su svi ponosni. Svi idu, bez izuzetka, na sve koncerte i prate me svuda. Cela porodica. Baka i deka su u prvim redovima svuda. Mama, tata… svi. Bez Filipa ja ne bih bila ovde gde jesam. Ovo je naš zajednički uspeh. Na svemu smo radili godinama strpljivo, tako da smo sada samo zadovoljni, srećni i znamo da je vredelo!

“Mislim da je Aleksandra negde bila, kako da kažem, predodređena za tu priču, u nekoj sudbini, ali je ipak došla u ozbiljan tim, ona je došla u jedan Real Madrid“ – izjavila je Brena nedavno, da li se slažeš sa njom i šta ti je ona savetovala pre koncerata, a šta ti kaže sada kad ostanete nasamo?

Foto: ATAIMAGES

 

– Brena je meni uvek bila velika podrška, od prvog dana. Od takve žene je svaki savet vredan i neizmerno sam joj zahvalna.

Tvoji majka, otac, baka, deka prisustvovali su tvojim koncertima, ko je od njih bio najemotivniji zbog tvog uspeha, ko te je posebno dirnuo?

– Svi su plakali od sreće. Na svakom koncertu. Baka i deka su moja ljubav velika i bez njih nigde ne idem. U kojoj god državi ili gradu je koncert oni su uz mene.

Kažu da si jedna od najskromnijih pevačica, da se na tvojoj rajder listi bukvalno nalazi voda. Da li ta skromnost ima veze sa tvojim detinjstvom, vaspitanjem i skromnim životom u Belom Manastiru?

– Voda i nekad viski da nazdravimo (smeh) Skromnost je deo kućnog vaspitanja, a i da vam kažem kada živite svoj san i čujete i vidite publiku koja je odvojila novac i vreme da vas sluša i vidi – pa šta će mi više od toga?

Foto: ATA Images

 

Da li si opravdala očekivanja one devojčice koja je što bi se reklo trbuhom za kruhom stigla u Beograd pre skoro 12 godina i da li bi ta ista Aleksandra bila ponosna na onu Aleksandru koja si danas?

– Jesam. Ta mala Aleksandra je sanjala ovo…

Sa kojim novim životnom odlukama i ciljevima ulaziš u 2024. i da li ima nešto zbog čega si se pokajala u 2023.?

– Samo neka se nastavi ovako. Sve je bilo divno!

Da li možemo očekivati proširenje porodice u 2024. ili smatraš da je sada momenat da grabiš ka karijernom uspehu?

– Želim još dece, naravno, bože zdravlje – biće!

Da li si se čula sa Cecom posle svih koncerata, šta ti je ona rekla?

– Ceca me je podržala na komcertu u beogradskoj Areni i neizmerno joj hvala na tome. Pokazala je koliko je velika!

Ove godine si u sali Sava Centra. Ko će biti uz tebe, koga ćeš prvo poljubiti kad se kazaljke poklope?

– Od momenta kako sam krenula da radim u ponoć prvo pozdravim svoju publiku. Posle toga naravno Filipa, jer je tu uz mene. Ujutru zajedno sa sinom otvaramo poklone i uživamo u danu. Tako će biti i ovog puta.


sledeća vest

Originalni tekst