Najveća grčka glazbena zvijezda, Nikos Vertis, sinoć je nastupao pred beogradskom publikom, a ni mnoge poznate osobe nisu propustile ovo događanje.

Regionalna zvijezda, Aleksandra Prijović, stigla je na Tašmajdan, a svojim stajlingom privukla je veliku pažnju prisutnih.

Ona je za ovu priliku odabrala svjetlucavi komplet, suknju koja joj se priljubila uz tijelo i istaknula njenu vitku figuru, dok je gore imala top koji je otkrivao njen ravni trbuh. Ovaj stajling upotpunila je skupocjenim nakitom.

S Aleksandrom je došao i njen suprug Filip Živojinović, a s njima je bio i njegov polubrat. Među prisutnima su i glumca Mirka Vasiljević, nogometaš Vujadin Savić, pjevačica Milica Pavlović i mnogi drugi.

Inače, Nikos je prije koncerta otkrio da ga je Lepa Brena ugostila i nije krio koliko je oduševljen njome.

‘Sretan sam što sam drugi put u Beogradu, sviđa mi se ovaj grad. Nemam nikakve rituale samo se prekrstim kada izađem na scenu. Beograd me asocira na Solun. Upoznao sam Brenu, volim njene pjesme, ali ne mogu vam otpjevati. Brena me je jučer ugostila. Shvatio sam zašto je publika voli, ona nije samo dobra pjevačica, već je jako pametna’, rekao je Nikos.

(Express / Scena.story)

Originalni tekst