Filip Živojinović uveliko snima film koji će nositi naziv: “Iza kamere”.

On je poželio da i njegova supruga, pjevačica Aleksandra Prijović, zaigra u pomenutom filmu, ali je ona ponudu odbila.

Iako je Aleksandra već imala glumačkog iskustva, i to u četvrtoj sezoni serije „Ubice mog oca“, ona se neće naći u ovom projektu svog supruga.

Naime, iako joj se ta ideja svidjela i u potpunosti podržava Filipa, koji se posvetio ovom filmu, njoj je sada trenutno prioritet rad na novom albumu i priprema velikog koncerta u Beogradskoj areni sljedeće godine.

Pored toga, ona ima unaprijed zakazane nastupe širom regiona i u dijaspori, a projekat kakav je film traži velike pripreme, za koje ona sada nema vremena. Iako nevoljno, ona je morala da odbije Filipov prijedlog, što je on u potpunosti razumio.

Inače, radnja ovog filma dešava se u planinskim predjelima daleko od Beograda, pa je Filip u posljednje vrijeme najčešće van kuće i vrijeme provodi na setu. S filmskom ekipom je proslavio i svoj rođendan, a do kuće na Bežanijskoj kosi dođe samo nakratko, i to u rijetkim pauzama, kako bi vidio Aleksandru i sina, koji mu jako nedostaju. Zbog rada na ovom projektu Filip nije mogao da ide ni na kraći odmor sa svojom porodicom u Crnu Goru, pa je tako Aleksandra ljetos tamo boravila sa sinom i svojom majkom.

(express/novars)

The post Aleksandra Prijović odbila da glumi u filmu svog supruga: Evo šta je razlog appeared first on Express.

Original Article