Pobednica “Zadruge 6”, Aleksandra Nikolić navodno želi da Anu Ćurčić smesti iza rešetaka.

Navodno je Aleksandra Nikolić prošle nedelje prijavila nekoliko NN lica za ugrožavanje bezbednosti, ali Anu Ćurčić. Bivša zadrugarka navodno ima neke dokaze, kojima bi mogla da Anu smesti u zatvor, jer joj u njeno ime prete smrću.

– Od famozne emisije gde je zvala policiju uživo, njen inboks na društvenim mrežama je pun strašnih pretnji. Čak i onih smrću. Aleks se jako plaši za svoju bezbednost. Ona je i ono veče zvala policiju i nije znala šta će da radi, jako se plaši. Nema leđa, a pretnje su zaista strašne. zbog svega toga ona je Odeljenju za visoko tehnološki kriminal Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije podnela prijavu i to protiv NN lica sa sve dokazima i pretnjama i skronšotovima sa društvenih mreža, ali i protiv Ane Ćurčić. Ne želi da razmišlja. Eto, videla je da su mnogi zanemarivali pretnje da su zaista loše prošli.

Foto: printscreen pink tv

 

– Ona prosto ne može da veruje da se rijaliti i dalje nije završio. Ona je pobedila i šta sad? Svako ima pravo da se ljuti, ali niko nema pravo da joj preti. Mogu da je vređaju i to je ok, i to je sloboda govora, ali da nekome udarate na život, e pa to stvarno nema smisla, to neće proći nekažnjeno – otkriva izvor za Skandal.

– Ona je očajna, plakala je dva dana, rekla mi je: “Kriminalci hoće da me ubiju”. Ona se ne oseća bezbedno u Beogradu.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Čola pevao u gradu gde je služio vojni rok! Spektakularni koncert pred 30.000 ljudi

sledeća vest

Originalni tekst