Pobednica „Zadruge 6“, uznemirila fanove zbog objave na Instagramu gde pokazuje šaku punu tableta.

Aleksandra Nikolić nedavno je rodila ćerku Leonu i dok čeka da se sredi papirologija, pa da se s ćerkicom preseli kod Filipa Cara u Crikvenicu, svakodnevno objavljuje fotografije na svom Instagram profilu.

Foto: Printscreen/Instagram

 

Sada je Aleks objavila fotografiju na kojoj se vidi kako u rukama drži tablete. tim potezom je veoma zabrinula svoje pratioce, neki su guglali i, kako su naveli, shvatili da je reč o tabletama za mršavljenje.

Foto: printscreen instagram/alex_mima_official/

 

Iako nigde nije navela da su tablete za nju, kao ni da će da ih pije, neki od fanova bivše rijaliti učesnice poručili su joj da to ni slučajno ne radi. Bilo je i onih koji su podsetili na njenu izjavu od pre nekoliko nedelja.

– Ne dojim. Imala sam problem sa grudima pre skoro dve godine i zbog toga ne mogu da dojim. Moja beba je na dohrani – rekla je tada Nikolićeva u svom vlogu.

Mnogi njeni fanovi su dodali da sudeći po fotografijama od pre neki dan, Aleksandra izgleda nikad lepše.

Aleksandra Nikolić progovorila o svadbi sa Filipom Carem: Pomenula njihovu ćerkicu, pa otkrila ko joj najviše pomaže

sledeća vest

TV

Cela Evropa strahuje od migranata ekstremista! Srbija među poslednjima na listi ugroženosti od terorizma! Rašed Ef Plojević za Informer TV: Ljudi ne mogu ubijati u ime vere, a pogotovo ne u ime islama! (VIDEO) Islamska zajednica strogo osudila čin vehabije! Tamo gde je verujući čovek, nema terorizma! (VIDEO)

Live TV

Islamska zajednica strogo osudila čin vehabije! Tamo gde je verujući čovek, nema terorizma! (VIDEO)

Juče je izvršen teroristički napad u Beogradu kada je vehabista iz samostrela upucao pripadnika žandarmerije ispred Izraelske ambasade. Poznato je da je napadač ovom prilikom preminuo, dok je pripadnik žandarmerije operisan i nalazi se van životne opasnosti. Na ovu temu „Otvorenom studiju“ Informer televizije govorili su Veljko Jovanović, član SNS-a, Radiša Roksić, biviši načelnik BIA, a uživo u program javio se i Rašed Ef Plojević zamenik predsednika Ešihata Islamske zajednice u Srbiji.

Evo gde je bio terorista pre napada na ambasadu! Da li je i njegova žena bila umešana? (VIDEO)

Live TV

Evo gde je bio terorista pre napada na ambasadu! Da li je i njegova žena bila umešana? (VIDEO)

Juče je izvršen teroristički napad u Beogradu kada je vehabista iz samostrela upucao pripadnika žandarmerije ispred Izraelske ambasade. Poznato je da je napadač ovom prilikom preminuo, dok je pripadnik žandarmerije operisan i nalazi se van životne opasnosti. Na ovu temu „Otvorenom studiju“ Informer televizije govorili su Ninoslav Cmolović, pomoćnik direktora policije, kao i pukovnik Miroslav Španović.

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst