Aleksandra Prijović u okviru svoje turneje Od istoka do zapada danas je u 18 sati najavila koncert u Osijeku koji je rasprodala za samo tri sata.

Stotine karata vjerni obožavatelji kupili su već u prvih nekoliko minuta. Radi ogromnog interesa već je najavljen i drugi koncert, a Aleksandra je za medije otkrila kako se osjeća.

“Jako sam iznenađena, hvala svima koji su kupili karte. Zaista se dogodilo nešto nevjerovatno. Ovom prilikom ponosno mogu reći da ćemo pustiti i 14.2., drugi dan koncerta u Osijeku”, kazala je.

Istaknula je kako nije mogla očekivati da će tako brzo najaviti novi koncert.

Foto: Printscreen

“S obzirom da mi se događaju u posljednje vrijeme stvari koje nikada nisam mogla zamisliti i kada mislim da ne može bolje mene publika uvijek iznenadi. Jako se radujem koncertu u Osijeku, ipak sam ja u tom kraju i odrasla i još jednom hvala svima koji su kupili karte, jedva čekam. Tamo sam provjela djetinjstvo, tako da je ovo za mene zaista posebno”, poručila je za medije.

Turneja Od istoka do zapada emocijom, produkcijom i energijom osvojila je cijelu regiju, stoga ne čudi što Osječani s nestrpljenjem iščekuju pjevačicu koja je postala regionalni fenomen.

Originalni tekst