Pored stana u beogradskom naselju Medak u kojem i živi, Aleksandra je nedavno kupila i stan u Beogradu na vodi, a sada je progovorila o kući koju navodno gradi na Zvezdari.

E-Stock

Aleksnadra Mledenović

– U planu je, ali ne bih puno da otkrivam”, odgovorila je ne želeći da otkriva detalje, ali o nekretnini u luksuznom naselju je ipak otkrila neke detalje i naglasila da se trudi da pametno ulaže zarađeni novac – u nekretnine.

– Ne živim u Beogradu na vodi, to sam kupila za izdavanje. Zvaću vas svakako kad uzmem ključ, trebalo bi za mesec dana da preizmem ključ i da bude završen stan- izjavila je Aleksandra Mladenović u emisiji “Zvezde Granda Specijal”.

E-Stock

Godinu završava s nekoliko nekretnina… Aleksandra

Možda nije imala sreće na ljubavnom polju, ali definitivno jeste u finansijskom smislu, pa je dodala i da je obezbedila i roditelje koji žive u Žitorađi.

Podsetimo, iako joj je krenulo na finansijskom planu, ne možemo isto tvrditi i za ljubavni život. Pevačica je raskinula višemesečnu vezu sa njenim kolegom Isakom Šabanovićem, iako je isprva sve delovalo kao ljubavna idila.

BONUS VIDEO:

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst