Aleksandra Mladenović prošla je trnovit put. Kao dijete je počela da radi na njivi.

– Roditelji su se bavili poljoprivredom, uzgajali su lubenice, pa smo im brat i ja pomagali. Pošto nije imao ko da nas čuva, mama i tata bi nas poveli na njivu. U početku su mene, za razliku od brata, više štedjeli, jer sam žensko. Dok je on radio, ja sam se igrala. Ali kada sam napunila 11-12 godina, radila sam i ja. Kasnije sam prodavala lubenice na pijaci – rekla je.

Njena najduža veza trajala je dvije godine, a Aleksandra se prisjetila tog perioda. Njena veza sa Urošem Živkovićem završila je neslavno.

Nakon dvije godine, Aleksandrin momak je postao ljubomoran, pa joj je pravio pakao od života.

Foto: Instagram

– Branio mi je da pjevam! Iako su me tada vlasnici klubova najviše zvali da nastupam, zbog njega sam prestala mjesec dana da zakazujem tezge. Bila sam u depresiji. Nisam mogla da se pomirim sa tim da više ne pjevam, jer je muzika moja najveća ljubav! U jednom momentu sam se trgla, shvatila da me Uroš ne voli na pravi način, da hoće da mijenja moj život i navike, pa sam ga ostavila. Naravno, odmah sam se vratila pjevanju – rekla je.

Poslije nekoliko godina zaljubila se u čovjeka koji nije želio da je mijenja, ali nije ni bio dobar prema njoj. Riječ je o njenom kolegi Isaku Šabanoviću:

– On je moja najveća životna greška! Ne želim da ga pljujem i degradiram, jer mi je kolega. A znate kako kažu, o bivšima i kolegama sve najljepše – rekla je.

(Express/ Informer)

Originalni tekst