Aleksandra je ispričala kako je završila za muškog frizera, ali pošto dugo nije radila, odlučila je da upiše kurs kako bi obnovila znanje.

Aleksandra Nikolić je nakon pobede u šestoj sezoni rijalitija “Zadruga” odlučila da svoju popolarnost iskoristi i zaradi dodatni novac tako što će igrati mečeve na Tiktoku. 

Ona je na pomenutoj društvenoj mreži razgovarala sa bivšom zadrugarkom Erminom Pašović kojoj je ispričala da planira da upiše kurs za muškog frizera. 

Foto: Printscreen/Instagram

 

– Nešto razmišljam, hoću neki kurs da upišem, ali od septembra – rekla je Aleks.

Erminu je to iznenadilo pa ju je pitala o kakvom kursu razmišlja. 

– Kakav kurs ženo božija? Za šta? – iznenadila se Ermina.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Nikolićeva je ispričala da hoće da upiše kurs za muškog frizera. 

– Ja sam završila za muškog frizera, ali želim to da obnovim. Zaboravila sam, nisam to dugo radila. Želela bih da idem tri meseca na kurs i da vidim šta ću, gde ću i kako ću s tim – rekla je Nikolićeva.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Originalni tekst