Taki Marinković prokomentarisao je ovih dana aktuelan sukob Maje Marinković sa Filipom Carem i Aleksandrom Nikolić.

Otac Maje Marinković, Taki, pojavio se večeras na snimanju emisije “Amidži šou”.

Kako je poslednjih dana nezaobilazna tema sukob Aleksandre Nikolić, Filipa Cara i Maje Marinković, on se ovom prilikom osvrnuo na to.

Ja sam pročitao u medijima da on Maju proganja, da ljubomoriše, da je tera da se slika po stanu, da je smara noćima, zove je. Ne znam razlog tome. Videli smo da je on ženomrzac. Nije mi jasna ta devojka koja pravi dete sa njim. Žao mi je, ipak je trudna. 

Foto: ATAIMAGES

 

Kako se naširoko spekuliše o Takijevom odnosu sa stanarkama “Bele kuće“, on se dotakao i na priče da je bio u vezi sa čak dve. 

–  Ne bih komentarisao moj privatan život. Imam nekog napolju, pa ne bih da je povredim – kaže Taki za Informer. 

Ostatak intervjua pogledajte u videu ispod.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Originalni tekst