thumbnail

Ukrajinska krza ubrzala je veliko raspakivanje globalnog poretka, čiji je dalji tok zasad teško naslutiti. Svaki dan nosi nove pretnje i nove izazove, od političkih do ekonomskih i energetskih.
Imamo li odgovor i spremne različite scenarije za svetske ali i regionalne bure koje se naziru na horizontu? Možemo li se odupreti pritisku da prihvatimo da je istina samo jedna – ona koja stiže sa Zapada? Zašto je nekima toliko bitno da baš Srbija uvede sankcije Rusiji? Zbog čega našu zemlju na Zapadu vide kao Putinovog „trojanskog konja“? Da li i šta ugrožava bezbednost na Balkanu?
O ovim i drugim aktuelnim pitanjima u svetlu dešavanja u Ukrajini, kao i predstojećih parlamentarnih i predsedničkih izbora u emisiji „Svet sa Sputnjikom“ govori ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.
Emisija „Svet sa Sputnjikom“ bavi se gorućim temama iz širokog spektra društvenog i političkog života. Vodi je Tanja Trikić, a zajednički je realizuju Sputnjik i Radio Novosti. Emituje se sredom od 17.00.Original Article