Fudbaleri Borca plasirali su se u drugo pretkolo Lige šampiona pobedom nad albanskom Egnatijom posle izvođenja penala.

АЛБАНЦИ ХОЋЕ ДА ПУКНУ ОД МУКЕ! Србин им опалио шамар који ће дуго да памте (ВИДЕО)

Foto: X/VideoscoutSRB/printscreen

Borac je prokockao prednost iz Banjaluke (1:0). Albanci su slavili u regularnih 90. minuta kod kuće sa 2:1, pa je meč kvalifikacija za Ligu šampiona otišao na produžetke, a potom i na penale.

Egnatija je rano došla do prednosti. Ibrahimoglu je pogodio već u 17. minutu, te tako anulirao prednost Banjalučana iz prve utakmice. Borac je izjednačio 13. minuta kasnije golom Lukića, što je bio i konačan rezultat prvih 45. minuta. Konačnih 2:1 u regularnih 90. minuta Doukou u 82. minutu i tako svom timu donio produžetke gde nije bilo golova, pa se o prolazu odlučili penali.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Tamo je Borac bio uspješniji sa 4:1 pa će u drugom pretkolu Lige šampiona na megdan Paoku, dok će Albanci snage odmjeriti sa Vikingurom u drugom pretkolu Lige konferencija.

Inače, tokom cele utakmice, ali i pre, na stadionu su viđene sramne provokacije Albanaca. Najpre su sa razglasa puštali pesme posvećene terorističkoj OVK, da bi navijači potom skandirali „UČK“ i „Ubij Srbina“.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Na kraju je Albancima „osvetu“ servirao mladi krilni napadač David Čavić koji se na terenu krstio nakon pobede. Rezervista koji je na teren kročio u 86. minutu preuzeo je odgovornost i pogodio za pobedu u četvrtoj seriji penala protiv albanskog tima, za potpuni muk na stadionu u Elbasanu.

Nakon što je lopta pogodila mrežu Čavić se okrenuo ka klupi za rezerve svog tima i tri puta se prekrstio pre nego što su saigrači stigli do njega da zajedno proslave veliku evropsku pobedu banjalučkog tima.

BONUS VIDEO: Geri Lineker: Džud Belingem je pravi vođa, napravio je sjajan potez 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst