Nada Topčagić sa suprugom živi u Banovcima, gde su sagradili svoju oazu mira, a sada su njihove komšije progovorile o svemu.

Jedan od prvih komšija je rekao da poznaje njenog sina Mihajla, a za Nadu je imao samo reči hvale.

– Nadu poznajem lično. Devojka mog drugara čistila joj je stan u Beogradu i ovde. Alapača jedna (smeh). „Seljačino iz Banovaca“, tako mi govori, onda ja njoj isto tako, pa joj kažem šta su Banovci, ako sam ja seljačina? Zezali smo se uvek… pamtim još dok je Mihajlo bio mali kad ubaci ruku u gepek pa ga ona zeza, udari ga po ruci i tako… eto koliko dugo je znam. Luda je kao i ja, voli da popije… – otkriva on, a mnogi navodno ni ne znaju ko je ona.

Foto: ATAimages

 

– Nada Topčagić, ko je to? – rekao je jedan od komšija iz Banovaca:

– Pevačica – doviknuo mu je prijatelj iz kola.

– Aha, ona… Ja je iskreno nikad nisam video, niti sam je čuo kako peva uživo, ali znam da voli da popije – kaže drugi komšija, a u blizini njihove kuće komšije baš i nemaju lepo mišljenje o pevačici…

Foto: ATAIMAGES

 

– Pa okej je Nada, nemam šta više da kažem. Ako treba da kažem da je okej, evo – okej je… – otkriva jedan od njih odmahujući rukom, te stavljajući do znanja da mu se baš i ne priča, dok je jedan gospodin odbio da priča o njoj, a treći je imao čak i pogrdne komentare, piše Telegraf.

Breskvica o skandalu nakon finala PZE:

sledeća vest

TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)

Live TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)

Vladimir Putin ne želi da započne rat sa NATO – om! Moskva ne traži konfrontaciju sa američkim satelitima u istočnoj Evropi, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. Više zapadnih zvaničnika pokušalo je da prikupi podršku za dodatnu pomoć Ukrajini tvrdeći da Moskva neće stati ako Kijev bude poražen na bojnom polju. Putin se osvrnuo na ove tvrdnje tokom posete vazduhoplovnoj bazi Toržok u Tverskoj oblasti i rekao da su besmislica! Na ovu temu u „Info jutru“ govorili su Vladan Dinić, novinar i Nenad Vuković, predsednik Udurženja lobista Srbije.

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO) Da li je Danka Ilić kidnapovana? Dete od dve godine nije moglo samo da ode! (VIDEO) CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)

Live TV

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)

Američka Centralna informativna agencija radi o glavi predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i za to ima pomoć ljudi koji su u neposrednom okruženju šefa naše države! Ovo tvrdi Aleksandar Vulin, bivši direktor Bezbednosno-informativne agencije. Na ovu temu su u „Info jutru“ govorili Milenko Jovanov, član Predsedništva SNS i Dejan Vukelić, urednik Sprskog portala.

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst