Biti fantastičan lider obično je kombinacija spremnosti na kompromis, biti logičan i još uvek dovoljno brižan za druge ljude. Ali nema svaka osoba ove kvalitete što samo po sebi govori kako možete postati zaista loš šef. Evo nekih horoskopskih znakova koji će sigurno biti najgore vođe.

pexels.com

Šef

Vodolija

Vodolije su najgore vođe zodijaka, čak i kada imaju veliki potencijal da vode. Oni su u stanju da smisle potpuno nove i inovativne koncepte. Problem na koji nailaze je da razmišljaju veoma drugačije od drugih ljudi. Zato im je bolje da angažuju odgovarajuće saradnike koji će se dobro pobrinuti za humaniju stranu posla.

Škorpija

Škorpije su sjajne za rad, ali to nije dobro za njih. Oni prirodno ne čine dobre vođe. Veoma su poznati po tome što će preuveličati koliko su zauzeti i što su nerazumno pažljivi u vezi sa stvarima. Škorpije su sklone gajenju mračnih emocija koje neće odmah biti transparentne. Oni će takođe razgovarati iza vaših leđa ako nisu zadovoljni vama.

Shutterstock

Lav

Lavovi su dominantni lideri i nikada ne žele kompromis, što ih čini najgorim šefovima. Kritiku ili nevolju tumače kao uvredu protiv njihovog karaktera. Ukoliko im date povratnu informaciju, neće to dobro podneti i iskaliće bes na vama. Zastrašujuće je raditi za njih, jer morate voditi računa konstantno da im se ne zamerite.

Ribe

Ribe nisu nesposobne da upravljaju, ali prirodno ne poseduju liderske kvalitete koje poseduju neki drugi horoskopski znakovi. Ako ne rade stalno nešto oko čega su duboko strastveni, mogu upropastiti projekat i uništiti ljude koje rade za njih.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst