NOVI trener Žalgirisa Andrea Trinkijeri bio je izrazito nezadovoljan posle poraza svog Žalgirisa od Asvela, koji je tako prekinuo niz od 10 vezanih izgubljenih mečeva.

АКО СЕ ПЛАШИТЕ, ИГРАЈТЕ ШАХ: Србин полудео због Тринкијеријевог потеза (ВИДЕО)

FOTO: EPA

Tokom jednog tajm-auta rekao je svojim igračima:

– Ova igra se zove košarka. Ako se plašite da šutnete jer se bojite grešaka, onda radite nešto drugo u životu. Treba da igrate šah. Ovde niko neće podići prst ako promašite dobar šut – rekao je Trinkijeri igračima Žalgirisa.

Tajm-aut Trinkijerija je komentarisao i selektor srpske šahovske reprezentacije Miodrag Perunović na svom „X“ nalogu.

– Još jedan ‘zanimljiv’ komentar o šahu i šahistima… U poslednje vreme treneri sve češće imaju ovakve komentare. Tužno… – objavio je na društvenoj mreži X trener koji je srpsku selekciju prethodnog novembra predvodio do istorijske zlatne medalje na Evropskom prvenstvu.

Tim iz Kaunasa naredna dva meča igra sa Valensijom i Barselonom u Španiji.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

TENZIJA DOSTIŽE VRHUNAC! Partizan za het-trik, Zvezda želi prvenac i šansu za top 10

CRVENA ZVEZDA POBEDILA PARTIZAN U EVROLIGI: Dominacija crveno belih

CRVENA ZVEZDA POBEDILA PARTIZAN U EVROLIGI: Dominacija crveno belih

KOŠARKAŠI Crvene zvezde dočekali su Partizan u 19. kolu Evrolige. Utakmica je odigrana u fantastičnoj atmosferi, a slavio je domaćin rezultatom 88: 72 (24: 13, 26: 16, 15: 19, 23: 24). Ipak, Senku na trijumf domaćih bacile su povrede dva njena igrača, mladog Nikole Topića i centra Džoela Bolomboja

04. 01. 2024. u 22: 01 >> 22: 08

Originalni tekst