Marija Šerifović je uz pomoć surogat majke postala roditelj, a Goca Tržan, jedna od retkih poznatih ličnosti koja otvoreno govori o vantelesnim oplodnjama putem kojih pokušava da se zatrudni, istakla je da bi veoma volela da pokuša tom metodom da dobije još jednog naslednika

Foto: E-stock

 

Ako postoji šansa, u ovim godinama bih je vrlo rado iskoristila. To postoji samo u Americi, postoji već godinama, samo mora da se pravno zaštiti i surogat majka i onaj ko plaća to surogat majčinstvo i to je pravno vrlo strogo i vrlo je teško napraviti te zakone, tako da kod nas to… Da se razumemo, da budemo realni, nekada davno u onim vremenima, znalo je da se desi da žena ne može da rodi pa se dogovori sa sestrom, pa joj sestra rodi dete. To se dešavalo u istoriji mnogo puta, tako da to postoji, nekad se nije plaćalo. Nekad se radilo od srca, sad se plaća i to je to – bila je jasna ona, pa otkrila da li ima želje za sledeću godinu:

Nemam neostvarenih želja, ja nisam žena koja želi mnogo ja sam žena koja se raduje onome što ima i koja živi u ovom trenutku tako da nemam neostvarenih želja. Sve što imam i što imam materijalno može sutra da nestane i ne bih bila nezadovoljna i mislim da je život mnogo više od materijalnih stvari i neostvarenih želja. One ostvarene su mnogo važnije.


sledeća vest

Originalni tekst