Kada je iskazivanje naklonosti i ljubavi u pitanju, neko je sklon rečima, a neko delima.

Iako od njih možda nećete često čuti kako izgovaraju da im nedostajete ili da vas vole, horoskopski znaci Bik i Vaga imaju svoj poseban način iskazivanja privrženosti, a u pitanju je davanje poklona.

BIK

Bik je poznat po tome što je pomalo tvrdoglav u svojim vezama, ali postoji tajna, slatka strana ovog zemaljskog znaka. Bikovi vole sve sočne i romantične stvari i neće štedeti kada je u pitanju godišnjica ili rođendanska zabava za voljenu osobu. Pošto ste ujedno i najelegantniji (i materijalistički!) znak, ne čudi što je davanje poklona vaš jezik ljubavi.

unsplash.com

poklon

VAGA

Pod vladavinom sanjive Venere – planete romantike – Vagama uspevaju bliski odnosi, a svoju ljubav pokazuju kroz odanost i poštovanje. Želite da učinite druge srećnim i da se uverite da znaju da vam je zaista stalo end njihovog mišljenja i preferencija. Vaša ljubav je opipljiva i često je očigledna u promišljenim poklonima. Ovo čini davanje i primanje poklona savršenim načinom na koji vi i vaš accomplice možete izraziti odanost, prenosi BestLife.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst