Printscreen

Kristijan je u svađi sa Gocinim bivšim suprugom rekao da je bio intiman sa njom…

Opsovao sam bivšeg muža Goce Tržan Ivana Marinkovića i rekao da sam bio s njom. Zato me tuži. Ako ne povuče prijavu, dovešću 20 ljudi da kažu isto. Pare neće dobiti. Ona je parazit koji jedva čeka da je neko spomene, pa da ga tuži. Na San Remo je ne primaju, na Evroviziji takvi kao ona uvek budu zadnji, pa od ovoga žive. Ona me tuži zbog prepirke s gmazom, njenim bivšim mužem. Njen ukus mi nije jasan, ne znam kako je mogla da bude s onim najružnijim tipom u mladosti. Unhappy pokazuje ovog graviranog! Imam pravo da kažem šta mislim, ne zanima me da li mi neko veruje – kaže bivši robijaš.

Podsetimo, nakon tvrdnji Kristijana Golubovića oglasila se Goca Tržan.

Informer

Goca Tržan, pevačica

Kao žena koja se dugo nalazi u medijima i dugo sam ispred kamera, napravila sam puno gluposti u životu i priznajem ih, ali bih zamolila da mi na teret ne stavljate ono što baš nisam. Skoro je izašlo nešto što me je potpuno zapanjilo. Bila sam šokirana da me neko uzima u usta u takvom kontekstu – rekla je Goca tada:

Bilo je vrlo ružno, nepristojno, krajnje vulgarno i prostački govoriti o osobi koju nikada niste upoznali samo zato da biste povredili nekog drugog. To je baš onako ružno. Ali s obzirom na to da sam ja u pitanju, pa se računa da će to olako da prođe… e, pa neće olako proći. Ipak ćemo o tome malo da popričamo na sudu. Ja sam spremna da idem na poligraf za neke stvari.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst